Decco tuo uuden läpinäkyvän palvelukonseptin sisustustekstiilien tuottamiseen

Decco tuottaa sisustustekstiilejä ja mattoja ammattisisustajien suunnittelemiin kohteisiin. Olemme erikoistuneet julkisen tilan tekstiilitoteutuksiin ja toimimme tiiviissä yhteistyössä suunnittelijoiden kanssa. Tuotevalikoimastamme löydät kankaiden lisäksi matot, tapetit, kaihtimet ja akustiset tuotteet. Mitoitamme ja valmistamme tekstiilit suunnitelmien mukaisesti. Toimimme suunnitteluprosessissa tekstiiliprojektin hankinnan asiantuntijana ja projektitoteuttajana. Teemme tarjouksia hankkeisiinne suunnittelijoiden suunnitelman mukaisesti. Olemme mukana projektin suunnittelussa, budjetoinnissa, aikataulutuksessa aina tekstiilien asennukseen asti. Oma asennustiimimme huolehtii tekstiilien asennuksesta suunnitelman mukaisesti. Suunnittelemme paljon funktionaalisia erikoistekstiilejä kohteisiin. Osaamme auttaa sinua oikeiden kankaiden ja ripustusratkaisujen valinnassa sekä mitoitamme ja hinnoittelemme tekstiilit.

Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut

Saat meiltä asiantuntevaa apua tekstiiliratkaisujen suunnitteluun kankaiden valinnasta asennukseen asti. Kartoitamme yhdessä, millaista apua tarvitset tekstiilien valinnassa. Kumppaninamme tulet säästämään paljon aikaa ja vaivaa.

Mitoitus- ja asennuspalvelut

Sisustustuotteemme ovat pääsääntöisesti määrämittaan räätälöitäviä. Asentajamme tulee paikan päälle tekemään tarkat mittaukset, ja käymme yhdessä läpi kohteen vaatimat ratkaisut.

Tekstiilien huoltopalvelut

Ammattitaidolla suunnitellut ja hankitut tekstiilit vaativat ammattitaitoista huoltoa. Tekstiilien käyttöikää voi pidentää jopa 30 % hoitamalla niitä oikein. Meiltä ostetut tuotteet toimitetaan aina hoito- ja huolto-ohjeiden kanssa.

Hankintapalvelut ammattilaisille

Sisustustekstiilien tuottajana meillä on huippuosaaminen tekstiilien hankinnassa. Jos tarvitset apua kilpailutuksessa, ostoissa tai projektinhallinnassa, autamme mielellämme.