Panazin laadukas ja kestävä kangasvalikoima Deccolta

Panaz on tunnettu kansainvälinen tekstiilibrändi, joka tarjoaa laadukkaita ja kestäviä kankaita julkitilaprojekteihin. Decco toimii Panazin virallisena agenttina ja yhteistyökumppanina Suomessa. Panazin kankaat soveltuvat julkitilakäyttöön erinomaisesti ja saatavilla on laaja valikoima niin eri kuoseja kuin värejäkin. Yritys on myös edelläkävijä kankaiden sekä kangaspalveluiden kehittämisessä. Mallistosta löytyy muun muassa hyvä valikoima IMO-sertifioituja sekä antimikrobisia likaa hylkiviä kankaita. Panazin ReMake-palvelun avulla suunnittelijat voivat luoda projekteihinsa myös täysin uniikit kankaat omalla designilla. Lue lisää ReMake-palvelusta alta.

Verhokankaat

Panazin mallistosta löytyy iso valikoima verhokankaita eri julkitiloihin sekä vaativiin laivaprojekteihin. Saatavana on laaja valikoima eri materiaaleja, kuoseja sekä värejä.

Verhoilukankaat

Kalusteiden verhoiluun Panazilta löytyy hyvin niin antimikrobisia kankaita ja keinonahkoja kuin pehmeitä samettikankaitakin. Kuten verhokankaissakin, valittavana on laaja valikoima eri värejä, kuoseja sekä printtejä.

Sisustustekstiilit

Panazin mallisto soveltuu hyvin myös pienempien sisustustekstiilien, kuten tyynyjen ja päiväpeitteiden toteuttamiseen. Kestävyys ja kankaiden laatu takaavat sisustustuotteille pitkän käyttöiän.

Toteuta oma visiosi kankaasta Panazin ReMake-palvelun avulla

block.image.title

Video-ohjeita ReMake-ohjelman käyttöön

Tutustu alta Panazin kattaviin video-ohjeisiin ReMake-ohjelmasta. Alta löydät myös Deccon pienen esitteen ReMake-kankaiden luomiseen.

LATAA REMAKE ESITE


 

ReMake-tilin luominen

Oman kangaskuosin suunnittelu

Valmiin kangasmallin kustomointi

ReMake-suunnittelupohjien käyttö


Tilaukset

Kaikki Panazia koskevat tilaukset tulee lähettää osoitteeseen orders@decco.fi.


 

Pyydä tarjous tai kysy tuotteistamme - autamme mielellämme!