Decco edustaa Pierre Freyn kaikkia brändejä Suomessa

Pierre Freyn korkealaatuiset kankaat, matot ja kalusteet on suunniteltu julkitiloihin ja vaativiin kotikohteisiin. Pierre Freyllä on oma designosasto, joka muokkaa kankaita tarvittaessa myös hankekohtaisesti sekä auttaa löytämään kohteisiinne sopivat laadut. Kaikista tuotteista on mahdollista saada myös näytepalat, mikä helpottaa projektin hallintaa. Decco edustaa Pierre Freyn kaikkia brändejä Suomessa. Showroomimme sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa, jossa esillä on koko Maison Pierre Frey -valikoima.

Kankaat

Pierre Freyn laajasta ja korkealaatuisesta kangasvalikoimasta löydät kankaita niin verhoihin kuin kalusteiden verhoiluunkin. Kankaat sopivat julkitiloihin, ja niitä voidaan tarvittaessa käsitellä kohteen sekä käyttövaatimusten mukaan.

Tapetit

Pierre Freyn valikoimasta löydät paljon laadukkaita tapetteja sekä suuria koko seinän peittäviä muraaleja. Tapettimallisto kattaa niin käsinpainetut paperitapetit kuin kestävät vinyylitapetitkin.

Matot

Pierre Freyn matoissa hehkuvat värit sekä tyylikkäät kuvioinnit ja kuosit. Mattoja voidaan toteuttaa myös räätälöitynä sinun omalla designillasi.

Kalusteet

Pierre Freyn kalustevalikoimasta löytyy aikaa kestäviä kalusteita, jotka voidaan verhoilla valitsemillasi kankailla. Kalusteet soveltuvat mainiosti julkitilakäyttöön.

Pierre Freyn palvelut suunnittelijoille

block.image.title

Boussacin kokoelma sisältää valtavan arkiston kuoseja vuodesta 1934 nykypäivään, mutta kokoelman tuoreimmat osat ovat Pierre Frey -talon moderneimpia ilmeeltään. Boussac on muuttunut pikkusievästä ranskalaisesta upeaksi arkkitehtoniseksi tekstiilitaiteeksi. Kokoelman muuttuneesta ilmeestä vastaa Patric Frey.

Huippukäsityötä ja ranskalaisia klassikoita vuodesta 1845. Braquenié-kokoelma sisältää historiallisia aarteita, joita saattaa ajoittain tarvita modernia minimalismia rikastamaan. Mallistosta löytyy kankaita, tapetteja sekä mattoja.

Vuonna 2014 Pierre Frey hankki tämän 1829 perustetun yhden Ranskan kulttuuriaarteeksi nimetyn kutomon ja palkkasi sinne käsinkudonnan mestareita tekemään kankaita niin käsin kuin niitä voi tehdä. Meillä on Showroomissa iso mallikirja Le Manachin kuoseja, joita he kutovat kolmen metrin minimillä ja myös tuplaleveänä.

Vuoden 2020 alusta alkaen Pierre Frey on toiminut myös Jim Thompson Fabricsin Euroopan jakelijana. Jim Thompson on thaimaalainen design-talo, jonka kankaat ovat superhuikeita. Alkuaan koko mallisto pohjautui silkkiin, mutta tänä päivänä silkkikankaat ovat vain n. 10 % koko tuotannosta. Mallisto sisältää kankaiden lisäksi myös upeita tapetteja ja nauhoja.

Jim Thompson Fabricsin casual No.9 -kokoelman takaa löytyy Richard Smith, joka on Englannin Sussexissa vaikuttava taitelija. Richard on saanut lähes vapaat kädet mallistojen kokoamiseen ja mallistot ovatkin hyvin eheitä. Tämäkin kokoelma sisältää kankaiden lisäksi tapetteja ja nauhoja.

Fox Linton on tunnettu ylellisistä luonnonkuitukankaista ja niihin koordinoiduista tapeteista. Kokoelmasta löytyvät sekä ihanat villalaadut että hienostuneet pellavat ja silkit. Fox Linton mallistosta löytyvät pohjoiseen minimalismiin hienostuneet kankaat ja tapetit.

Pyydä tarjous tai kysy tuotteistamme - autamme mielellämme!