Laadukkaat verhot, kankaat ja tapetit julkitiloihin

Valikoimassamme on ammattisisustajan tarpeisiin julkitilakriteerit täyttäviä sisustustuotteita luotettavilta toimittajilta. Kiertotaloustuotteiden valikoima kasvaa tarjonnan mukaisesti. Sisustusprojekteissa toimimme kaikkien merkittävien tekstiilimallistojen kankailla, matoilla ja tapeteilla. Funktionaaliset sisustustuotteet kasvattavat myös osuuttaan erikoistuotevalikoimassamme.

Verhot ja verhokankaat

Kaikki verhokankaamme ovat testattuja ja erinomaisia käyttöominaisuuksiltaan. Meiltä löytyvät sekä paloturvalliset laadut että koti- ja toimistokäyttöön soveltuvat luonnonkuituiset laadut.

Verhokiskot

Verhokiskot valitaan aina kohteen ja käyttötarkoituksen mukaan. Ripustusjärjestelmällä on suuri merkitys lopputulokseen. Meiltä saat myös sähköiset verhokiskot asennettuina kohteeseen.

Verhoilukankaat

Hyvä verhoilukangas on ennen kaikkea kestävä ja helppo puhdistaa. Suuresta kangasvalikoimastamme löydät sekä klassisia että moderneja villakankaita kuin myös runsaita kuosillisia sekoitekankaita.

Häikäisynsuojatuotteet

Toimitamme auringonsuojaratkaisuja suuriin ja pieniin hankkeisiin. Valikoimastamme löydät niin pehmeät pimennys- ja himmennysratkaisut, kuin myös teknisemmät valonhallintajärjestelmät.

Akustiset tuotteet

Tekstiileillä on suuri vaikutus tilan akustiikkaan. Valikoimassamme on akustoivia kankaita, mattoja seinäpaneeleja ja alakattoratkaisuja. Saat meiltä myös yksilöidyt kuva-aiheet akustisiin tuotteisiin.

Matot

Mattovalikoimamme on laaja ja löydät meiltä niin irto-, kokolattia- kuin palamatot. Halutessasi saat kauttamme myös mittojen mukaan valmistettavat käsinkudotut irtomatot.

Tapetit

Suuresta valikoimastamme löydät varmasti suunnitelmaasi sopivia tapettivaihtoehtoja. Mallistomme kattaa niin helppohoitoiset vinyylitapetit kuin digiprintatut muraalitkin.

Private Label -tuotteet

Tuotamme tekstiiliin myös merkinnät, sertifikaatit, testaukset ja paketoinnin. Private Label -tekstiili voi olla hotelliketjun omalla brändillä myytävä paloturvallinen torkkupeite tai ravintolan logopainettu tyyny.

Pyydä tarjous tai kysy tuotteistamme - autamme mielellämme!